Meten is Weten

Meten is Weten

Wifi, de onzichtbare killer

StralingPosted by Hans Baars 06 Oct, 2016 15:53:36
Zijn er nog steeds mensen die twijfelen over de schadelijkheid van WIFI? Nee toch? WIFI, de verzamelnaam voor draadloze datacommunicatie, is een onzichtbare killer. De meeste WIFI apparatuur zendt op 2,4 Ghz tot 5Ghz, op dezelfde frequentie als bijvoorbeeld de magnetron. In de magnetron zorgt deze 2Ghz voor het resoneren van vochtdeeltjes, waardoor ons voedsel warm wordt. Aangezien wij mensen ook voor een groot deel uit water bestaan, zal je begrijpen dat dit verre van gezond is.
WIFI en UMTS hebben naast deze frequentie ook nog een puls en dat is de clou. Wij horen deze puls niet, maar de puls is er wel en kan ons oor(vocht) en elders wel binnendringen. Vanzelfsprekend houdt de industrie vol dat er niets aan de hand is, zo ook onze overheid. Die, hoewel WIFI in de ons omringende landen al stelselmatig wordt verminderd of afgeschaft, blijft vasthouden aan de onschadelijkheid hiervan.
Dan is het heel goed om eens te kijken naar het filmpje van de 5 Deense studenten die een test hebben gedaan met plantjes in een ruimte MET een WIFI router en plantjes in een ruimte zonder straling. https://www.youtube.com/watch?v=edqV9pyo658 Daaruit blijkt dat de plantjes niet of nauwelijks groeien met een WIFI router en zelfs afsterven. Dus goed kan het niet zijn. In hoeverre heb je er dan last van? Vooropgesteld dat iedereen uniek is en anders reageert op omstandigheden, kan het dus zijn dat je er - op het oog - niet of nauwelijks last van hebt. Hoewel de ene mens een beter of sterker immuunsysteem heeft, is het sowieso slecht voor de gezondheid. Onze kinderen gebruiken allerlei draadloze apparaten, maar zij hebben hersenen die nog in ontwikkeling zijn, dus denk aan je kinderen en probeer ze zoveel mogelijk van de iPad en aanverwante artikelen af te houden. Dat is zo zonde!
Er zijn ook al onderzoeken gedaan die wijzen op "lekkage" in de bloed-hersenbarrière. Tussen bloed en hersenen is een scheiding zodat alleen de goede stoffen de hersenen binnenkomen. Echter is er door het gebruik van mobiele telefoons en andere draadloze apparatuur sprake van schade aan deze afscheiding. Wees dus voorzichtig!

Bedenk ook dat er een aanzienlijk aantal andere apparaten in het huis via draadloze communicatie functioneren, dus ben je niet klaar als je alleen de WIFI apparatuur aanpakt.
Dan zijn er tegenwoordig ook nog heel veel plekken waar gratis WIFI wordt aangeboden, veel mensen delen hun WIFI verbinding zonder het te weten (bij bedrijven als Ziggo) en het is overal om ons heen.


Wat doen we ertegen?
1. Zet WIFI uit en trek weer kabels naar uw laptop/PC. Op iedere router kan je WIFI uitzetten.
2. Zet de WIFI adapter ook uit op laptop of PC. Staat deze niet uit, dan blijft deze adapter continu zoeken naar een WIFI verbinding. Vergeet dit dus niet!
3. Wilt u de WIFI niet uitzetten, zet de router dan uit als u naar bed gaat. Dan heeft u in ieder geval een betere nachtrust.
4. WIFI bij de buren? Praat erover met hen. Willen zij de WIFI niet uitzetten is er altijd nog de mogelijkheid om de WIFI tegen te houden met behang, folies, speciale verf. Kostbaar, maar het werkt.
5. Er zijn stralingsarme WIFI routers in de handel, die zeggen de straling te reduceren met 90% in stand-by stand. Het zou kunnen, maar hij blijft stralen en in stand-by stand wordt het apparaat niet gebruikt, dus waarom niet uitzetten?
6. Eenvoudiger is wellicht om zowel bij de WIFI router een anti straling steen neer te leggen. Dit kan vanzelfsprekend ook bij de muur van de buren. Je kan hiervoor zwarte toermalijn gebruiken, maar beter is nog shungite. Lees hier meer over op http://www.shungite-chi.com/ Dat zelfde geldt voor de meterkast en de computer(s). Leg hier ook een shungite steen neer. Voor het geld hoef je het niet te laten, want shungite is heel betaalbaar en bereikbaar voor iedereen.
Wil je shungite bestellen of heb je er vragen over? Of heb je vragen over WIFI en wat er precies tegen te doen? Stel ze gerust via Praktijk Hans Baars.Tot slot, er zijn ontwikkelingen gaande met Lifi (https://www.lifi.nl/). Dan gaat het over datatransport via licht in plaats van radiogolven. Het is 100x sneller dan WIFI, kent geen beperking van bandbreedte en men claimt dat het groene technologie is. Helaas kan het niet door muren heen. Maar let op! Het is het gebaseerd op LED verlichting en daar zijn ook de nodige kanttekeningen bij te maken. Sterker nog, zelfs de Gezondheidsraad waarschuwt voor het gebruik van LED (lees hier). Dus waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat we een volwaardige en gezonde vervanger hebben gevonden voor WIFI. Er is nog geen licht te zien aan het einde van de tunnel.

PS Wat zou men nou bedoelen met het plaatje bovenaan? Betekent WIFI vrije zone dat er geen WIFI is of dat je er niet voor hoeft te betalen?


  • Comments(0)//metenisweten.hansbaars.nl/#post1