Meten is Weten

Meten is Weten

Shungite - de beste antistralingsteen

StralingPosted by Hans Baars 02 Nov, 2016 17:09:22
In de vorige blog had ik het al even over de Shungit of Shungite steen. Dit is een heel bijzondere steen. Afkomstig uit Karelië, een gedeelte van Rusland dat aan Finland grenst en vooralsnog wordt de steensoort alleen daar aangetroffen. De ouderdom van de steensoort wordt geschat op 2 miljard jaar. Maar ja, hoe kwam het dan hier en alleen op deze plek? Daar zijn de meningen over verdeeld, er gaan verhalen over vulkaanuitbarstingen, plantenresten uit de oertijd of een meteoriet.
Wat is nou zo bijzonder aan Shungite? Het is een uniek mineraal qua samenstelling, is zwart en bestaat geheel uit koolstof moleculen. Moleculen in de vorm van een holle bol, buis, zogenaamde Fullerenen. Mogelijk van oorsprong van meteorieten met bijzondere eigenschappen. Door de fullerenen kunnen ze veel absorberen en zelfs "insluiten" wat mogelijk de absorberende werking van de steen tegen straling verklaart.

Het is niet alleen de beste antistraling steen mij bekend, maar heeft ook - zeggen sommigen - een genezend effect als je shungite in water legt en dat geregeld drinkt. Het functioneert ook als sterke antioxidant, kan pijnverlichtend werken en zelfs helpen bij eczeem e.d.

Er is soms sprake van andere vormen van shungite, men spreekt over supershungite en dat de ene beter is dan de andere. Vermoedelijk zijn dat alleen maar verkooptrucs. Ik heb geen grote verschillen gemeten tussen de verschillende soorten shungite.

Waarom gebruik ik shungite? In het begin van mijn startende bedrijf gebruikte ik dure ampullen om plekken in huizen te ontstoren, maar als er dan 5 of meer plekken te ontstoren zijn à € 35,- per stuk, dan wordt het alsnog een dure aangelegenheid. De meting hebben we dan nog niet eens meegerekend. Dus dat moest anders. Toen liep ik tegen de shungite op en voelde hoe krachtig deze stenen zijn. Met als extra voordeel, ze zijn nog heel betaalbaar ook! Ander bijkomend voordeel, in mijn praktijk ervaar ik dat deze steen veel minder vaak gereinigd hoeft te worden dan bijvoorbeeld zwarte toermalijn, ook een goede steen tegen straling.

Bij het ontstoren van een huis of een ander pand leg ik een shungite steen op de plek waar de ziekmakende lijn (kan water zijn, vervuilde aardstraal, GSM-straling, etc.) het huis binnen komt, zet een potloodstreepje op de plint en je hebt ook geen problemen meer om de juiste plek terug te vinden bij stofzuigen of huisdieren die een leuk zwart speeltje zien liggen.

Leg er ook een neer bij je PC/Laptop, draag er een op zak, leg er een bij je router neer. Verhoog de harmonie is huis, wees zuinig op jezelf en koop shungite.

Wil je shungite bestellen of heb je er vragen over? Stel ze gerust via Praktijk Hans Baars.

  • Comments(1)//metenisweten.hansbaars.nl/#post2