Meten is Weten

Meten is Weten

Rond of vierkant?

LabyrintPosted by Hans Baars 11 Mar, 2017 16:31:56
Wat is hier verder nog aan toe te voegen..... Laurier Ontdekkingsreizen. Het pad op weg naar de creatie van het labyrint is zoals altijd een ontdekkingsreis. Waar neemt het labyrint van laurier mij mee naar toe. Waar zal het komen te liggen, hoe zal het eruit zien?

De grote takken zijn vrijwel allemaal geknipt en liggen klaar om op een bepaalde lengte geknipt te worden, geheel afhankelijk van de breedte van de paden.

Prettig is om de takken straks op het gras te leggen met een breedte van 50cm. Meten is weten tenslotte, dus moet ik een stuk gras reserveren van 7,5m bij 7m. Tenminste, als we het hebben over het klassieke labyrint. En dan is nog de vraag, maken we het labyrint in het vierkant of gaan we deze rond maken? Als het labyrint rond moet worden, moeten de takken korter worden afgeknipt. We gaan eerst maar eens proef leggen en kijken hoe het eruit ziet en - belangrijker nog - hoe het voelt als het labyrint vierkant is. Wat vinden jullie? Rond of vierkant?

Meten is weten, dus als we dit labyrint gaan maken, zijn de maten ook duidelijk:  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.